Honderd nachten, honderd jaren

Op het moment bezig met de ontwikkeling van het videoconcept voor Honderd nachten, honderd jaren. Een mystieke voorstelling over Komachi, een van de meest prominente vrouwelijke dichters uit de Japanse geschiedenis, door Muziektheater De Helling, het gezelschap van Klaas en Gerrie de Vries. ‘Honderd nachten, honderd jaren’ gaat over gekmakende liefde en ongenaakbare schoonheid, gekoesterde dromen en verloren illusies, jong zijn en ouder worden en het eeuwige mysterie van de tijd, het leven en de dood. De voorstelling wordt in grote kerken gespeeld. O.a. Onze-Lieve-Vrouwebasiliek in Maastricht, de Westerkerk in Amsterdam en de Der Aakerk in Groningen. Lees hier meer over de voorstelling.

Foto uit NRC Handelsblad van 23-09-2013, door Chris Keulen

Dit bericht was geplaatst inNews. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.

WP SlimStat